Klus- en installatiebedrijf Van Leersum

De ervaring door de jaren heen heeft er toe geleid dat wij een vertrouwd adres voor degelijk vakwerk op elk klus-bouw en installatiegebied zijn.
Van ontwerp tot oplevering staan we voor u klaar. Er wordt kwaliteit en maatwerk afgeleverd waarbij wij de volledige verantwoordelijkheid op ons nemen voor de werkzaamheden, van begin tot eind.
Voor een complete bouwproject, installatie of een kleine reparatie, u kunt bij ons altijd terecht.

De voordelen

U kent ze vast wel. Die klusjes die allang hadden moeten gebeuren. Ze blijven maar liggen, omdat u er niet aan toe komt. De keuken die verbouwd moet worden, maar waar u geen gat in ziet. Het dakraam dat er nu eindelijk eens moet komen?

Meer gemak

Met ons wordt een lekkende kraan verholpen, een dakkapel geplaatst en al die andere klussen waar u zelf de tijd niet voor heeft. Ook de grotere klussen, zoals het verbouwen van een badkamer of het aanbouwen van een serre, kunt u aan ons uitbesteden.

Meer plezier aan uw huis

Het huis van uw dromen, helemaal volgens uw wensen en specificaties. Dankzij ons kan dit werkelijkheid worden. Geen ergernissen meer over de klusjes die eigenlijk gedaan moeten worden, maar waar niemand tijd voor heeft. Niet meer opzien tegen een verbouwing of renovatie, omdat u weet dat u een vakman in arm heeft genomen.
Kortom: genieten van uw eigen huis.

Betrouwbaar

Wij geven u een stukje rust. U weet dat de klus goed voor elkaar komt, wij zijn vakkundig en betrouwbaar, mede doordat wij met meerdere vakmensen samen werken, kunnen wij ook grotere klussen aan. Wij geven garantie op iedere klus. Badkamers renoveren, centraleverwarming aanleggen, een dakkapel, vloerverwarming realiseren, noem maar op. Geen klus is te gek. Makkelijker kunt u het uzelf niet maken!

Aangesloten bij VLOK

Wij zijn aangesloten bij het VLOK (Branchevereniging van Klussenbedrijven). Via het VLOK kunt u gebruik maken van een onafhankelijke geschillencommissie. Wij voeren alle werkzaamheden uit onder de algemene voorwaarden van het VLOK.

Ons bedrijf is VCA gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Wij berekenen geen voorrijkosten. Hierdoor wordt het voor u nog aantrekkelijker om ons vandaag nog te bellen of te mailen!